SOURCE: Zycus Inc

Zycus

February 23, 2016 09:51 ET

Zycus brengt zijn ronde tafelconferentie over inkoop "CPO Connect" naar Amsterdam

LONDON, UNITED KINGDOM --(Marketwired - 23 februari 2016) - Zycus, een wereldwijde leider in source-to-pay technologische oplossingen voor inkoop, sponsort de ronde tafelconferentie CPO Connect die in Amsterdam gehouden wordt. Dit exclusieve evenement, dat men alleen kan bijwonen, als men uitgenodigd is, brengt de grootste geesten in inkoop bij elkaar om ideeën te delen en van schitterend voedsel en vermaak te genieten. Dit jaar gaat het onder andere om leidinggevenden wat betreft inkoop in de industrieën landbouw, chemie, massamedia en constructie.

CPO Connect zal gehouden worden op dinsdag 15 maart 2016 vanaf 6.00 pm in "The Double Tree Hilton", Oosterdokstraat 4, Amsterdam, 1011 DK, Nederland.

Agenda van het evenement:

De "Procurement Spell 2016" (De betovering van inkoop), een presentatie door opinieleider Mélani Flores, oefeningsleider, adviseur EMEA over inkoop van "The Hackett Group"

In deze sessie zal Mélani het meest recente onderzoek van Hackett over de cruciale onderwerpen voor leidinggevenden op het gebied van inkoop 2016 en later behandelen. Een van de meest belangrijke gebieden waarop men zich dit jaar concentreert is: hoe de wendbaarheid van de inkoop te verbeteren.

Ook, illusionist en mentalist Alex Blackwood om deelnemers met zijn verbazingwekkende trucs te vermaken.

Dit stelt Dushyant Joshi (DJ), regionale vice-president voor Europa van Zycus: "Ons doel met "CPO Connect" is om buiten de normale kantoor-uren een stimulerende leer-ervaring en professionele network-ervaring te geven in een ontspannen, aangename omgeving. Aanwezigen zullen meer te weten komen over de meest recente ontwikkelingen in inkoopmanagement en zullen in staat zijn om hun eigen blauwdruk van initiatieven voor 2016 en later uit te zetten."

CPO Connect mag alleen bijgewoond worden op uitnodiging en staat open voor senior inkooppersoneel. Deelname is gratis, maar er is maar een kleine groep die kan zitten. Reserveringsverzoeken dient men zo snel mogelijk te sturen naar Poulami Mukherjee, coördinator van het evenement op het adres poulami.mukherjee@zycus.com.

Over Zycus

Zycus is een leidende wereldwijde leverancier van suites voor oplossingen op het gebied van inkoop in de gehele cycli van source-to-pay en procure-to-pay. Onze portefeuille van producten omvat toepassingen voor strategische inkoop, zoals een analyse van uitgaven, eSourcing, omgaan met contracten, omgaan met leveranciers en omgaan met financiële besparingen en ook operationele toepassingen voor inkoop, zoals eProcurement en eInvoicing. Onze geest van innovatie en onze passie om inkoop meer impact op de onderneming te laten hebben, wordt weerspiegeld in de honderden gebruiksgevallen van oplossingen voor inkoop die we in de loop der jaren hebben geïmplementeerd. We zijn er trots op om als onze cliënten enkele van de meest geavanceerde ondernemingen te bezitten in de bedrijfskolommen van productie, autotechniek, bankieren en het geldwezen, olie en gas, voedselverwerking, elektronica, telecommunicatie, chemie, gezondheid en geneesmiddelen, onderwijs en meer. Wij verlenen op dit moment aan meer dan 300 klanten in 20 landen service.

Om meer te weten te komen over de oplossingen van Zycus richt u een e-mail aan information@zycus.com of bezoekt http://www.zycus.com/

Houd contact:

Twitter -- @Zycus

LinkedIn -- Zycus

Het inkoopblog -- http://www.zycus.com/blog/

Contact Information